Silvia Pelaez

Després de la meva formació com a fisioterapeuta i gràcies a la meva passió pel cos i la teràpia corporal vaig iniciar els estudis d'osteopatia a l'escola d'Osteopatia de Barcelona (2004-2009).

De seguida vaig sentir que la fisioterapia quedava enrere en la meva pràctica terapèutica i vaig trobar en la filosofia osteopàtica la visió holística que intuïtivament cercava.

La meva formació abraça diferents àmbits en ciències clàssiques i teràpies naturals; aquestes dues visions m'han ajudat i m'ajuden a afinar el meu enfocament escoltant i entenent el cos a través del contacte i  la mobilització respectuosa dels seus teixits.

Silvia Pelaez osteopata

Gran part de la meva trajectòria abans d'instal.lar-me a Menorca va transcórrer a l'estranger on vaig poder nodrir-me de diferents professionals, teràpies holístiques i tècniques específiques que avui formen part del meu bagatge.

Utilitzo el meu bagatge personal, professional i intuitiu per a continuar entenent i indagant la complexitat de cada dolor i malaltia alhora que proposo un punt de suport a partir del qual el cos pot (re) iniciar la seva dinàmica d'equilibri.