KINESIOLOGIAmassatges menorca

El mot Kinesiologia ve derivat dels termes grecs Kinesis i Logos, que signifiquen moviment i tractat, pel que s’entén com l'estudi del moviment corporal.

La kinesiologia és l’art d’establir un diàleg amb el cos, des de dins cap a fora, amb l'objectiu d'obtenir un arxiu d’informació conscient i inconscient de la persona. A partir d’aquesta informació, d’allò que el cos vol i necessita, apliquem les correccions pertinents amb l'ajuda del Biomagnetisme i del Còdi de l'emoció.

Per descobrir i poder corregir els desequilibris fisiològics de la persona feim servir tant el Test muscular desenvolupat pel Dr. George Goodheart o bé la Prova d’AR desenvolupada per l’Osteòpata Raphael Van Assche.

kinesiologia

El Biomagnetisme és una tècnica que fa servir imants per facilitar la regulació del pH concret dels òrgans i d'altras parts del cos. És integratiu, ja que es pot aplicar abans, durant i després d’una malaltia o trastorn, sense afectar tractaments, indicacions o seguiments mèdics. Sempre tenint en compte ses contraindicacions.

El Còdi de l’emoció, creat pel Dr. Bradley Nelson, un mètode idoni per identificar emocions que han quedat estancades en el cos en forma de dolor, por, ansietat, depressió, creences errònies, etc. Un cop identificades es poden alliberar per tal de recuperar la salut, l'amor i la felicitat.

biomagnetisme

La Kinesiologia i les correccions aplicades són de gran ajuda per restablir i prevenir desequilibris en la persona. Indicat per millorar al·lèrgies, ansietat, danys emocionals, dolors musculars, fatigues o fibromialgies entre altres.

kinesiologia aplicada