Gloria Muñoz

M’agrada Menorca i viure al camp, tenir una connexió propera amb sa natura i gaudir-la. Junt amb sa pràctica de Taixí em proporciona silenci i quietud que m'és de gran ajuda per saber què necessit a cada moment i cedir-m’ho. Qüelcom essencial pes meu benestar i per poder desenvolupar sa meva tasca i acompanyar a altres persones pes camí des benestar i s'equilibri per sa salut.

Vaig començar sa meva trajectòria cursant estudis de Quiromassatge (l’any 2008). Així he pogut conèixer millor el cos humà, es seu funcionament i afinar es meu tacte. Emprar ses mans per treballar i es tracte proper amb ses persones son dues vessants que m’atrauen i que es troben a nes massatge.

Gloria Muñoz Masajista

M’he format en diferents tècniques manuals: massatge tailandès, shiatsu i reflexologia podal.

Tenint en ment el concepte d’unitat (salut com equilibri físic, mental i emocional de s’ésser humà), vaig decidir formar-me en Kinesiologia Aplicada (l’any 2011), Còdi de l‘emoció i Biomagnetisme.

Tècniques que, de manera particular o combinades, poden ajudar a retrobar l’equilibri perdut. Ajudar a descobrir que la relaxació és el nostre estat natural i font de bona salut.

Intent aplicar tots els meus coneixements amb molta cura i respecte amb es procés de cada persona.

Gloria Muñoz Masajes