Alberto Linares

L'any 2001 vaig acabar la carrera de fisioteràpia on el millor descobriment per a mi va ser aprendre com funciona el cos humà i a la vegada aprendre a ser terapeuta, posar-me davant d'una persona amb algun tipus de dolor i actuar sobre ell.
Amb el temps aquesta fascinació i curiositat de com funciona el cos humà em va portar a aprofundir en l'estudi de diferents disciplines com els estiraments de reeducació postural, el concepte Sohier enfocat a l'harmonització esquelètica, diferents tècniques de regeneració de teixits, la normalització de la funció neurodinàmica i la inducció miofascial. Aquesta darrera ha sigut i segueix sent un pilar en l'eix terapèutic que aplic, gràcies a la suavitat que s'utilitza per induir la normalització de la funció dels diferents teixits.

yi chuan menorca

Paral·lelament durant aquests anys m'ha acompanyat la pràctica del Tai Qi, el Qi Gong i darrerament el Yi Chuan, que amb el temps he anat integrant a la meva vida, com a forma de mantenir i potenciar la salut i també com a filosofia o manera viure. A mesura que anava profunditzant i comprenent aquestes pràctiques es despertaven en mi una sèrie de sensacions, que juntament amb la curiositat que sempre m'acompanya i l'ànsia de cercar explicacions, el 2008 vaig decidir iniciar el viatge de l'estudi de la Medicina Xinesa. Una altra vegada se'm tornà a obrir un món nou a l'hora d'entendre el funcionament del cos.
Els anys passen i en el meu camí han aparescut diferents tècniques d'acupuntura com la Nova Acupuntura Cranial del Dr. Yamamoto, l'equilibri energètic del Dr. Richard Tan o l'acupuntura Tung. Tots tres sistemes, avui en dia, són una font de moltes alegries a la consulta gràcies a la seva eficàcia.

qi gong menorca

Per últim cal esmentar l'apropament a la Desprogramació Biològica, l'estudi d'experiències viscudes i patrons genealògics que afecten la conducta i al cos. Aquest enfocament ens ajuda a transformar patrons que a la llarga poden generar un patiment a la persona.
Amb tot aquest bagatge i sobretot amb l'experiència del dia a dia, el fet d'estar en contacte amb les persones que dipositen la confiança en mi per acompanyar-los en el procés de normalització o potenciació de la salut, m'ha portat al que anomèn Medicina Integrativa. És a dir, actuar de forma integral sobre la persona.
Avui dia l'entusiasme i curiositat segueixen bategant dins meu, gaudint del que faig i del que és la meva professió.